Välkommen

...du som har åldern inne! På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

En god historia på två hjul

Malmö Tweed Ride är en hyllning till staden, cykelns och tweedens historia. Sällskapsrundan cyklas årligen i ett lagom tempo genom ett Malmö i höstskrud. Cyklarna är från- eller som förr, klädsel likaså.

Eriksberg är stolt partner sedan 2015 till denna uppskattade hösttradition, där cykelentusiaster i alla åldrar möts för att umgås och upptäcka staden på två hjul.

Fenomenet tweed ride uppstod i 2009 i London och har sedan dess arrangerats världen över, i städer som San Fransisco, Amsterdam, St. Petersburg och Tokyo.

Malmö Tweed Ride är ingen tävling utan cyklas som en sällskapsrunda och är en hyllning till staden, gemenskap, tweed och cykling. Förutom själva sällskapsrundan rymmer evenemanget även god mat och dryck, härlig musik, korande av bäst klädda herre, dam samt finaste cykel och självklart också den traditionsenliga gruppfotograferingen som är en viktig del av tweed rides.

Läs gärna mer och anmäl dig till nästa sällskapsrunda på http://www.tweedride.se