Välkommen

...du som har åldern inne! På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Länge leve Stockholms filmfestival

Eriksberg och historieberättande går hand i hand. Därför är vi stolt dryckespartner till Stockholms internationella filmfestival sedan 2019. Eller som vi brukar säga; det är inte etiketten eller årtalet på flaskan som berättar vilka vi är. Inte röda mattan eller storleken på duken som ger filmen sin karaktär. När allt står upphällt och klart, så är det historierna som berättar vilka vi är.

Stockholms internationella filmfestival startade redan 1990 och idag är en av Europas främsta filmfestivaler. Den går av stapeln under tolv dagar i november varje år och visar hundratals filmer från fler än 60 länder över hela huvudstaden. Festivalen gästas vanligen av världens ledande filmskapare. Francis Ford Coppola, Susan Sarandon och Quentin Tarantino är bara några av de otaliga celebriteter som mött publiken på Stockholms biografsalonger. Stockholms filmfestivals målsättning är att bredda det svenska filmutbudet med nyskapande film av högsta kvalitet, att ge besökarna en orientering i den moderna filmen och stimulera till debatt. Därför anordnas även mängder av seminarier och träffar mellan filmentusiaster av alla de slag. Festivalen är också känd för att framhäva unga och oetablerade filmskapare.

Läs mer och säkra din filmupplevelse på https://www.stockholmfilmfestival.se/