Trä i grillspetten genom hummerstjärtarna och lägg på ett fat tills vidare.
Starta ugnen på varmluft 200 grader. Rosta dom små morötterna i ugnen tills mjuka och gyllene.
Hyvla dom stora morötterna med en mandolin och skär sedan till fina strimlor.
Vispa ihop olivolja med ingefära och citronjuicen. Dressa upp den strimlade moroten och smaka av med salt.
För att göra såsen, börja med att koka upp morot- och ingefärsjuicen.
Reducera ner juicen till en tredjedel återstår.
Blanda maizena med vatten och tillsätt i kastrullen
Låt koka ett par minuter maizenan får koka ut ordentligt och smaken av maizena försvinner.
Mixa i smör med en stavmixer.
Smaka av med cayennepeppar, salt och citronjuice
Värm upp en stekpanna och låt smöret bryna.
Tillsätt hummerstjärtarna och hummerklorna.
Stek till fin färg, lyft upp och dela hummerstjärtarna på längden.
Arrangera hummern, morötterna och såsen på tallrik.
Toppa med körvel.