Recept
Toast Skagen á la Sebastian Gibrand

Mästerkockens smakrika specialvariant med dragon och croissanter.
Ingredienser – 4 portioner
- 400 g Skalade räkor
- 50 g Majonnäs
- 4 g Sriracha
- 5 g Plockade Dragonblad
- 2 st Skvättar Worcestershiresås
- 1 st Skvätt Cognac
- 1 st Nypa Cayenne
- 1 kruka Gräslök
- Juice från ½ Citron
- Zest från ½ Citron
- Salt
Till Servering
- 4st Mini croissant
- 1st Baby gem sallad
- 1krk Dill
Gör så här:
1. Krama räkorna tills så mycket vätska som möjligt är borta. Lägg över i en blandbunke.
2. Skär dragonen fint och blanda tillsammans med räkorna.
3. Tillsätt resten av alla ingredienser och smaka av med salt.
4. Skär ned salladen i mindre bitar och plocka dillen.
5. Värm croissanterna i ugnen tills krispiga, snitta dom längst med toppen.
6. Fyll croissanten med sallad och skagenröran.
7. Toppa med garneringsblommor och plockad dill.
Passar till
Med Eriksberg får du alltid en god historia. Ett genuint hantverk bryggt på de finaste råvarorna för goda möten över bordet.