Välkommen

...du som har åldern inne! På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Världens främsta mötesplats för fotografi

I den prisbelönta restaurangen på Fotografiska har Eriksberg en given plats, bland svenska smaker och goda möten.

I ett charmigt gammalt tullhus i tegel ute på Stadsgårdskajen i Stockholm, där ligger en av Sveriges främsta besöksdestinationer. Fotografiska är en plats för möten mellan människor – något gör oss på Eriksberg oerhört stolta över att kunna både uppmärksamma och bidra till. Här samlas perspektiv och människor från hela världen. Och sen samlas de kring bordet, över en bit mat och en Eriksberg.

Eriksberg har i Fotografiska funnit en fantastisk samarbetspartner för att duka upp en upplevelse utöver det vanliga. Internationella perspektiv, svenska råvaror och ett genuint hantverk som du kan uppleva med både syn och smaksinne. Ambitionen med samarbetet är att genom kreativa perspektiv och mänskliga historier inspirera till en mer medveten värld.

Så vad är egentligen historien bakom detta hus, som rymmer så många berättelser? Se gärna vår film om bröderna Broman: En God Historia No. 8 – Ett fönster mot världen.

Här
kan du läsa mer om Fotografiska och de goda anledningarna att göra ett besök. Eller varför inte ta Fotografiska hem till bordet? r finner du receptet för Fotografiska underbara smörrebröd – på hållbart bröd med smak av Eriksberg.