The time is aa 18:23:54

Eriksbergs historia

Alla bär på en god historia. Vår tar sin början 1864 när bryggmästaren Olof A. Andersson grundar Eriksbergs Bryggeri.

Det var sommar när bryggmästaren Olof A. Andersson rullade ut den första lasten, som då utgjordes av svagdricka. Så småningom övergick bryggandet till öl, innan bryggeriet såldes till Pripps i början av 1900-talet. Många flak senare rivs bryggeriet i slutet av 60-talet för att ge plats åt den nya spårvagnen att rulla fram.

Eriksbergs bryggstenar

Ända sedan det första maltkornet såddes för drygt 150 år sedan har vår passion varit att brygga eleganta och smakrika premiumöl gjorda för stunderna då vi sitter ned och njuter av mat, delar historier och skapar nya minnen.  Att stanna upp och verkligen vara i stunden – att vara härvarande – gör upplevelsen så mycket bättre. Ja, till och med godare. Och som vi alla vet bygger en god historia, en god måltid och ett riktigt gott öl på en och samma sak – riktigt bra och goda ingredienser.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, vare sig du har frågor om en produkt eller bara vill dela med dig av en god historia.

Huvudkontor

Carlsberg Sverige
Evenemangsgatan 31
169 79 Solna
Telefon: (+46) 8 757 70 00

info@carlsberg.se

Konsumentservice

Telefon
020-78 80 20

Öppettider
Måndagar, 8.30 – 10.00

Mail
konsumentservice@carlsberg.se

Adress
Konsumentservice
Carlsberg Sverige AB
Box 118
311 22 Falkenberg

Är du intresserad av vårt sortiment eller av att bli kund hos oss?

Registrera dina kontaktuppgifter via länken nedan, så hör vi av oss till dig. Du kan även chatta direkt med vår kundtjänst om du har frågor.

Registrera dig