Eriksbergs öl är som godast i sällskap av det moderna nordiska kökets rena och tydliga smaker. Just kombinationen av öl och mat är något som ligger oss extra varmt om hjärtat, och den största matglädjen kommer från smakrika råvaror i säsong snarare än från råvaror med en hög prislapp. Här hittar du goda recept på rätter som på bästa sätt kompletterar våra olika ölsorter – alltid med syftet att få till den bästa och mesta matupplevelsen för härvarande stunder tillsammans.
När sommaren dukar för goda historier på bryggan och i bersån, då släcker vi törsten med en modern alkoholfri lager.
En ljus ale med influenser av engelsk ölkultur, speciellt framtagen till att passa till smakerna i det moderna nordiska köket.
Lageröl med stor maltkropp, balanserad beska med inslag av knäckebröd, sirap, apelsin och örtiga humlearomer.
En klassisk ljus lager med anor från 1864.
En klassisk ljus lager med en fyllig maltig smak och balanserad beska. En svensk klassisk lager helt utan alkohol.
Ett lageröl med karaktär och stil, särskilt framtagen för att passa de fylligare smakerna i modern nordisk matlagning.
Denna goda historia börjar 1864, då Olof. A. Andersson rullade ut det första lasset öl från sitt bryggeri vid Eriksberg i Göteborg.
En god tysk pilsner bryggd i Sverige. Mästerlig till det mesta, passar extra bra till vegetariskt, fisk eller ljust kött.