Cook-a-long med Sebastian Gibrand
Klipp fenan på strömmingen och salta den lätt.
Vispa ihop ägg i en skål.
Börja med att vända strömmingen i mjölet, sedan i ägg och sist ströbröd.
Värm upp olja i en stekpanna och lägg i strömmingen.
Stek strömmingen gyllene och vänd sedan och tillsätt smöret.
Ös med smör tills helt gyllene och krispig.
Koka potatisen försiktigt i saltat vatten.
Slå av vattnet och låt potatisen svalna något.
Skiva potatisen i skivor.
Bryn smöret i en kastrull till en nötig doft, låt svalna.
Vänd i kapris och schalottenlöken med örter.
Smaka av med citronjuice och salt.
Arrangera den skivade potatisen i botten utav tallriken.
Placera strömmingen på potatisen.
Spritsa gräddfilen ovanpå strömmingen och toppa med rödlök och blommor.
Slå på bryntsmör blandningen precis innan servering.
Toppa med några salt flingor och svartpeppar