The time is aa 21:45:34
löjromschips

Löjromschips med, smetana, rödlök, dill och gräslök

Servera gästerna en lättlagad men elegant förrätt. Med krispiga chips som möter krämig smetana, subtil sälta från löjrom och härliga svenska örter får du en garanterad succé.

Löjromschips med, smetana, rödlök, dill och gräslök - 4 portioner

Ingredienser:
  • 1 påse valfri chipssort, gärna lantchips
  • 1 rödlök
  • 80 g kalixlöjrom, amerikansk löjrom eller annan valfri caviar/rom
  • 1 dl smetana
  • färsk dill
  • färsk gräslök
  • citronzest av en halv citron
Så här gör du:
  1. Finhacka rödlöken, gräslöken och dillen.

  2. Häll upp chipsen på ett stort fat, ta en tesked och klicka ut smetana och löjrom runtom på chipsen.

  3. Toppa allting med hackad lök, gräslök, rödlök och citronzest över härligheten. Varsågod och njut!