I denna serveras rostas ihop med smaker från det franska köket, närmare bestämt Provence-regionen. Köttet kompletteras av härligt gröna haricots verts, söta körsbärstomater och en mjuk potatisbädd, toppat med vitlöks- och persiljesmör som sakta smälter.
Värm ugnen till 100°C.
Salta och peppra köttet ordentligt.
Bryn köttet på hög temperatur i olivolja och smör tills den fått en fin yta runtomkring, lägg sedan in köttbiten i ugnen tills kärntemperaturen är 52 C.
Ta ut köttet och höj temperaturen till 225°C.
Skiva upp köttet när de fått vila samt har rätt innertemperatur.
Skiva potatisen tunt med en mandolin och lägg den i ljummet vatten. Låt potatisen ligga i vattnet ca 15 minuter för att få bort stärkelse. Häll sedan av vattnet och lägg potatisarna på en kökshandduk tills de blir torra.
Stek potatisskivorna på medeltemperatur i olivolja i omgångar i stekpanna tills de mjuknar och blivit gyllenbruna och krydda med salt och svartpeppar. Lägg dom sedan i en ugnsfast form. Koka bönorna i vatten, smör och salt ca 3 minuter.
När potatisen börjar bli klar och är krispig, ta ut formen och snitta körbärstomaterna och lägg dom på potatisen och in i ugnen igen.
Lägg köttet på potatisen och lägg på bönorna, hyvla sedan vitlökssmör över allting och toppa med persilja.
Finhacka vitlöken och blanda med örterna och smör samt salt. Forma som en korv och plasta in och lägg den sedan i frysen. Värm ugnen till 100°C. Salta och peppra köttet ordentligt. Bryn köttet på hög temperatur i olivolja och smör tills den fått en fin yta runtomkring, lägg sedan in köttbiten i ugnen tills kärntemperaturen är 52°C.